Concurs de fotografies de voluntariat #LaInstantània

Concurs de fotografies de voluntariat #LaInstantània

Participa al concurs de fotografies de voluntariat de l’SCI i aconsegueix la participació gratuïta a un camp de treball! Envia les teves imatges abans del 25 de setembre!

Organitzem com cada any el concurs de fotografies de voluntariat de l’SCI. Consulta les bases i el procediment i participa-hi!Les imatges són un dels millors recursos per poder transmetre el significat de les vivències dels projectes de voluntariat. A la vegada, el poder que tenen ens ha de fer pensar en quin tipus d’imatge i quin missatge volem donar. En aquesta edició del concurs de fotos, volem fer especial èmfasi en la comunicació ètica i per a la transformació social.

Condicions de participació:

Totes les persones que durant la temporada 2019-2020 han participat en projectes de voluntariat local o internacional amb l’SCI (camps de treball, EVS, LTV) podran presentar les seves fotos.

Format i presentació:

  •  Les imatges hauran de ser en bona qualitat (mínim de 300 píxels per polzades)
  •  Cada imatge haurà de tenir un títol i una línia de descripció on s’inclogui el nom del projecte i el lloc.
  •  Cada persona podrà presentar un total de 4 imatges.
  •  Pots concursar a través de la publicació per instagram amb el hashtag #InstantàniaSCI i mencionant @sci_catalunya o bé enviar les imatges per correu electrònic a comunicacio@scicat.org abans del 25 de setembre de 2020.
Contingut:
  •  Aquest any no hi haurà categories, però la temàtica de les fotografies s’ha de relacionar amb algun d’aquests conceptes: Voluntariat, Justícia climàtica, Feminismes i Interculturalitat.
  •  No es valoraran imatges ofensives o discriminatòries.
  •  Es valorarà que les imatges responguin a criteris de la comunicació ètica, responsable i transformadora. A la guia Vademècum de LaFede.cat hi trobareu consells i recomanacions.
Drets d’ús:
  •  Presentant les imatges al concurs cedeixes els seus drets d’ús a l’SCI Catalunya i les imatges passaran a formar part del banc de recursos de difusió de l’entitat. En l’ús de les imatges sempre que sigui possible es mencionarà l’autoria.
  •  Les fotografies guanyadores passaran a formar part de l’exposició de fotografies “Roda món i agita el teu entorn”, que fa difusió dels camps de voluntariat per totes les biblioteques i altres espais de Catalunya.