Uneix-te als grups de voluntariat local de l’SCI!

Uneix-te als grups de voluntariat local de l’SCI!
En els darrers mesos els grups de voluntaris locals de l'SCI Catalunya s'han organitzat i reactivat i han començat a moure's amb força! Hi ha grups molt variats, però si tens un projecte, també en pots crear de nous!
El grup de Social Forum organitza speaking clubs sobre temes socials entorn a un documental en anglès amb posterior debat també en anglès. Les voluntàries organitzen i preparen els fòrums i escullen les temàtiques com per exemple Consum responsable o Nutrició i veganisme.

El grup de voluntàries per Palestina acaben de finalitzar l'exitosa campanya "posa un soldat al teu pessebre" per solidaritzar-se amb el poble palestí i conscienciar sobre l'ocupació israeliana a Palestina.

Open doors és el nom del projecte sobre refugiats i demandants d'asil en que un grup de voluntaris participen amb una investigació, i treballen juntament amb quatre països més.

El grup d'educadors per la transformació social vol crear una borsa de formadors per a activitats locals i coordinadors de camps de voluntariat.

Si et vols afegir a qualsevol d'aquests grups o crear-ne un de nou, escriu-nos un missatge a comunicacio@sci-cat.org.