Coordina el camp de treball a l’Alberg Rural El Negre!

Coordina el camp de treball a l’Alberg Rural El Negre!

El projecte tindrà lloc del 16 al 27 de setembre al centre gestionat pre la Fundació Vidabona, de promoció de la noviolència i de la democràcia participativa al Ripollès

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o grups interculturals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:
– Fer d’enllaç i vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és voluntària, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Suport a la construcció a l’Alberg Rural El Negre (Ogassa, Ripollès)
Entitat local: Fundació Vidabona
El camp de treball que tindrà lloc el proper mes de setembre a l’Alberg El Negre té previst comptar amb 12 voluntàries internacionals que donaran suport a la cura i rehabilitació de les instal·lacions de l’Alberg Rural, així com dels seus entorns i camins. A banda, les voluntàries tindran l’oportunitat de conèixer el llegat de noviolència de Xirinacs, a través del centre de documentació i història de la Fundació Vidabona.

Si hi estàs interessat/ada o vols més informació, envia un correu a incoming@scicat.org el més aviat possible!