Coordina el camp de treball de la FESC

Coordina el camp de treball de la FESC

Del 21 al 29 d’octubre voluntàries internacionals donaran suport logístic a la Fira d’Economia Social i Solidària a Barcelona. T’animes a formar part de l’equip coordinador?

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o grups interculturals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:
– Fer d’enllaç i vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és voluntària, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Solidarity Economy Fair (Barcelona)
Del 21 al 29 d’octubre
Description: Organized by XES (Catalonian Network of Solidarity Economy), the aim of this workcamp is to promote Solidarity Economy, an alternative, strongly cooperative, economy focused on people’s needs.
+info

Si hi estàs interessat/ada o vols més informació, envia un correu a incoming@scicat.org el més aviat possible!