Coordina un intercanvi juvenil a la Vall de Siarb aquest estiu!

Coordina un intercanvi juvenil a la Vall de Siarb aquest estiu!

Coordina l’intercanvi juvenil “Think global, Act rural II” que serà a la Vall de Siarb del 26 de juny al 6 de juliol

El projecte serà al refugi de la Vall de Siarb, als Pirineus Catalans, i consisteix en la conscienciació contra el racisme i el sexisme mitjançant l’anàlisi de sostenibilitat i interculturalitat, així com d’estereotips culturals i de gènere i de la conservació i el descobriment del medi ambient. T’animes a coordinar-lo?

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’aquest intercanvi assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Busquem una persona coordinadora per a l’intercanvi juvenil “Think global, Act rural II” que serà a la Vall de Siarb del 26 de juny al 6 de juliol del 2022 amb organitzacions de Portugal, Eslovènia, Hongria i Catalunya.

Project description

The objectives of the youth exchange are to discuss about racism, analyse our identities and learn about the construction of European democracies and its challenges, as well as get to know rural life and preservation of nature. Moreover, our goals are to break stereotypes of other genders and cultures through non-formal education, to provide tools to develop communication skills in an intercultural environment, and raise awareness among participants on environmental issues by discovering life in the rural area through activities such as excursion in the mountains, visits, discovering of the venue.

Tasques de la persona coordinadora

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o intercanvis internacionals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:

  • Preparar l’intercanvi amb les altres coordinadores. Hi haurà una visita prèvia de planificació a l’abril o maig.
  • Vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
  • La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
  • La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Requirements: There will be an ADVANCED PLANNING MEETING in April or May.

Si vols participar en aquest projecte, inscriu-te en aquest formulari i envia’ns el teu CV i una carta de motivació a participacio@scicat.org el més aviat possible.