Coordina la Peaceweek sobre migracions climàtiques a Barcelona aquest novembre

Coordina la Peaceweek sobre migracions climàtiques a Barcelona aquest novembre

Busquem tres coordinadores pel projecte ‘Peaceweek: connecting youth to face migrations and climate emergency challenges’ que serà del 14 al 21 de novembre a Barcelona (COMPLET)

Vols coordinar un seminari sobre migracions i emergència climàtica amb participants internacionals a Barcelona? Del 14 al 21 de novembre tindrà lloc la “Peaceweek” a Barcelona. Un grup de voluntàries d’arreu del món participarà a un camp d’estudi sobre migracions i emergència climàtica. Busquem tres persones voluntàries per coordinar el grup.

La Peaceweek es tracta d’un camp d’estudi on persones d’arreu del món participen intercanviant situacions i experiències, a la vegada que es formen amb organitzacions i projectes locals. Aquest seminari busca conèixer l’origen i les conseqüències de l’emergència climàtica i la seva relació amb les desigualtats econòmiques, geogràfiques i de gènere, així com les violacions de drets humans que se’n deriven en el context de les migracions, els desplaçaments forçats i l’asil. Aquí teniu més informació sobre el projecte (crida per a participants).

Què necessito per coordinar la Peaceweek?
Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat o altres trainings internacionals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! No cal que tinguis coneixement sobre la temàtica, però sí interès!

Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’SCI, la gestió del temps, dinàmiques de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

La participació no té cap cost i se li garantirà allotjament i manutenció durant els dies de la Peaceweek. El camp d’estudi tindrà lloc del 14 al 21 de novembre a la ciutat de Barcelona, i consistirà en diverses sessions formatives i de descoberta, així com d’un treball d’estudi encara per determinar.

Si estàs interessat/ada escriu-nos un correu a participacio@scicat.org presentant-te i ens posarem en contacte amb tu per donar-te tota la informació del projecte!

També busquem una participant!

blank