Coordina un camp de treball a Mallorca!

Coordina un camp de treball a Mallorca!

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un!

Archeology in Mallorca és un camp a Son Servera, un poble de Mallorca.
Tindrà lloc del 7 al 20 d’abril i es repetirà del 2 al 15 de juny

Tasca / Tipus de treball de les voluntàries: Les voluntàries participaran en una excavació arqueològica que forma part d’un projecte que pretén preservar i promoure el patrimoni històric i cultural de Mallorca. La feina inclou tasques físiques relacionades, neteja i manteniment de la zona, moure roques, desbrossar, etc. Tota la feina estarà supervisada per arqueòlegs professionals.

Part d’estudi i temps lliure: Es faran visites guiades per conèixer l’entorn i patrimoni cultural i històric de Son Servera.

Especificitats: L’allotjament serà en una casa propietat de l’Ajuntament, i els àpats es faran en diversos establiments de la zona.

Idiomes: Anglès, castellà i català.

Per fer-ho només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:
– Vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si estàs interessat envia’ns un mail amb el teu currículum i una carta de motivació a: incoming@scicat.org