Coordina un camp de voluntariat aquest estiu!

Coordina un camp de voluntariat aquest estiu!

Has fet un camp de voluntariat amb l'SCI? Aquest any tens l'oportunitat de coordinar-ne un al territori! Consulta els projectes i tria el que més et motivi!

Si ja has participat d'un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural ara en pots coordinar un! Pots participar d'algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d'un grup de voluntaris i voluntàries d'arreu del món.


Només cal que tinguis experiència en camps de voluntariat, bon nivell d'anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són les de vetllar per la bona comunicació entre el grup i l'entitat promotora, la gestió del temps i l'espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l'autogestió del grup i el bon funcionament del camp. La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s'espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Necessitem persona coordinadora per els següents camps:

«(MÉS QUE UN) FESTIVAL DE REGGAE », Vilanova i la Geltrú, 11 de juliol – 18 juliol

Nowa Reggae és un festival de música jamaicana on tenen lloc activitats culturals i esportives que se celebren durant el mes de juliol a Vilanova i la Geltrú. El Nowa Reggae Festival és únic per la seva mida i les ubicacions dels seus concerts. S'ha convertit en un punt de referència principal a Catalunya i considerat un dels millors en la resta del país gràcies a l'àmplia gamma d'activitats que ofereix, la combinació d'estils musicals de Jamaica, i la ubicació excepcional en què es porta a terme: en una casa de camp a la platja a 45 km de Barcelona.

"Ments obertes a Granollers", Granollers, 02.08.2016 – 12.08.2016

Aquest camp es desenvolupa a un centre penitenciari per a joves. Es tracta de joves d'entre 18 a 23 anys que estan complint condemna en aquest centre, però també per a desenvolupar i adquirir noves habilitats personals, socials i professionals per al futur. Tenir voluntaris internacionals treballant directament amb ells serà la manera de promoure el seu empoderament i la inclusió a través del treball en equip. Tant els voluntaris i els joves del centre treballaran conjuntament per renovar el pati i crear un nou jardí.

"Convivència amb paràlisi cerebral", a prop de Barcelona, 08.08.2016 – 14.08.2016
Aquest camp de treball és una gran oportunitat per a què els voluntaris entenguin exactament com és la vida amb paràlisi cerebral (PC). Els participants estaran treballant directament amb PC afectats,donant-los suport en les tasques bàsiques del dia a dia. A través d'activitats lúdiques i educatives, de turisme i els esports, l'objectiu és que tots els membres del camp de treball (amb o sense PC) millorin les seves competències físiques, emocionals i socials.

Si estàs interessat/ada en fer de coordinadora, o vols més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a incoming@sci-cat.org