Coordina un camp sobre recuperació del territori a Castelldans

Coordina un camp sobre recuperació del territori a Castelldans

El camp de treball consistirà en la recuperació de pous i camins i la cura de la fauna autòctona. Tindrà lloc del 8 al 16 de juliol. T’animes a ser la persona de referència del grup de voluntàries?

El grup d’esplai la Fàbrica de Can Tusell és una entitat sense ànim de lucre que treballa fa 25 anys en l’àmbit de l’educació en el lleure d’infants i joves amb vocació de servei públic. Com a entitat duen a la pràctica la defensa dels drets de les infants i joves i promouen la seva participació en el seu entorn. Al terreny comunitari de Comanglora desenvolupen estades d’estiu i caps de setmana d’excursions i trobades.

Les tasques que es faran tenen a veure amb la recuperació el territori per a millorar els camins i pous i tenir cura de la fauna.

Tasques de les voluntàries:

 • Restauració d’antics pous: tant els accessos com la senyalització, de manera que la pluja pugui ser millor canalitzada dins els pou
 • Construcció d’abeuradors i menjadors d’ocells

Part d’estudi

 • Visites sobre l’agricultura i ramaderia al poble (propostes):
  – Museu de l’oli
  – Visita de Cooperatives i granges
  – Museu del pagès
  – Visita de conreus, època de collita
  – Espai protegit i d’interpretació d’aus


Què vol dir ser coordinador/a?

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’algun dels camps que organitzem al territori (Catalunya, País Valencià o Illes Balears) assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o grups interculturals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:
– Fer d’enllaç i vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és voluntària, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si estàs interessat/ada, envia un correu a incoming@scicat.org el més aviat possible!