Coordina un intercanvi juvenil a les Valls de Siarb aquest estiu!

Coordina un intercanvi juvenil a les Valls de Siarb aquest estiu!

El projecte, ubicat al refugi de la Vall de Siarb, als Pirineus Catalans consisteix en la conscienciació contra el racisme i el sexisme mitjançant l’anàlisi d’estereotips culturals i de gènere i de la conservació i el descobriment del medi ambient. T’animes a coordinar-lo?

Si ja has participat d’un camp de treball i vols viure una nova experiència intercultural, però sense anar massa lluny, ara en pots coordinar un! Pots participar d’aquest intercanvi assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries d’arreu del món.

Busquem una persona coordinadora per a l’intercanvi juvenil “Think global, Act rural” que tindrà lloc a la Vall de Siarb del 26 de juny al 5 de juliol 2019.

Project description: The objectives of the youth exchange is to fight racism and sexism through the analysis of cultural and gender stereotypes, to provide tools to develop communication skills in an intercultural environment, to raise awareness among participants of the preservation of the environment in a rural area through activities such as excursion in the mountains, visits, discovering of the venue…

Només cal que tinguis experiència en camps de treball o intercanvis internacionals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi! Les tasques de la persona coordinadora són:

– Preparar l’intercanvi amb les altres coordinadores. Hi haurà una visita prèvia de planificació a l’abril o maig.
– Vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora,
– La gestió del temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és una voluntària més, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si vols participar en aquest projecte, envia’ns el teu CV i una cart de motivació a participacio@sci-cat.org abans del 8 de març.