Busquem coordinadores pel camp de treball a Sant Martí Sesgueioles

Busquem coordinadores pel camp de treball a Sant Martí Sesgueioles

Has fet un camp de voluntariat amb l’SCI? Aquest any tens l’oportunitat de coordinar-ne un sobre arqueologia a Sant Martí Sesgueioles! Del 5 al 18 de juliol

Si tens experiència participant de camps de treball i tens ganes de viure una nova experiència intercultural, pots fer de coordinadora d’un camp de treball. NO CAL QUE SEGUIS EXPERTA EN ARQUEOLOGIA.

Pots participar del camp de treball que organitzem a Sant Martí Sesgueioles assumint la figura de coordinador/a d’un grup de voluntaris i voluntàries. Només cal que tinguis experiència en camps de treball o grups interculturals, bon nivell d’anglès i ganes de participar-hi!

Les tasques de la persona coordinadora són:
Fer d’enllaç i vetllar per la bona comunicació entre el grup i l’entitat promotora.
– Gestionar el temps, l’espai de treball i les estones de lleure, tot facilitant l’autogestió del grup i el bon funcionament del camp.
– La persona coordinadora és voluntària, i per tant, s’espera que tot el grup doni suport en aquesta coordinació.

Si hi estàs interessat/ada, envia un correu a incoming@scicat.org el més aviat possible! A continuació pots veure la informació del camp:

Dates: del 5 al 18 de juliol

Descripció: L’ajuntament de Sant Martí Sesgueioles ha engegat aquest any el projecte arqueològic del municipi i té previst excavar al castell de Vilallonga. El seu objectiu primordial és el de recuperar la història del municipi i poder articular, juntament amb els projectes arqueològics propers, el relat històric de la zona.

Tasques: Principalment tasques d’excavació, dibuix i rentat de fragments. Pràcticament totes les feines són físiques tot i que n’hi ha de dibuix i altres. Les tasques a part dels treballs arqueològics seran les pròpies d’un camp.

Tema d’estudi: aprendrem sobre el patrimoni local, el canvi climàtic, les energies renovables i el problema paisatgístic que generen en aquesta regió. Comptarem amb entitats de la zona que fan activisme sobre aquesta temàtica a la zona.

Allotjament: totes les zones comunes, a excepció de l’espai de dutxa de la piscina, estaran ubicades a la fàbrica, un espai polivalent de Sant Martí Sesgueioles. En aquest espai hi haurà lavabos, cuina, espais comuns i una habitació. La sala serà un espai comú amb lliteres i espai suficient per acollir els participants. Serà mixta, igual que els dos lavabos. Els lavabos no tenen dutxa. Tot i això, podem anar a la piscina municipal que hi ha a 300 metres per tal de dutxar-nos. En aquest cas, les dutxes no es barrejaran, ja que l’equipament de la piscina té lavabos separats.