URGENT: Cerquem voluntari/a per a un EVS a Itàlia amb persones amb discapacitats mentals

URGENT: Cerquem voluntari/a per a un EVS a Itàlia amb persones amb discapacitats mentals
Tens ganes de viure experiències noves que et facin créixer a nivell personal i també t’enriqueixen a través de la vida en comunitat? T’oferim un voluntariat europeu de sis mesos a Itàlia!
Es tracta d’un EVS a San Damiano D’Asti, un poble rural al nord de Itàlia, a 50 km de Torí, en una zona muntanyosa molt maca i famosa pel seu vi i el seu patrimoni històric i cultural. 
 
L’associació TE.SO.RI gestiona dos projectes amb persones que pateixen discapacitat mental. Un d’ells està situat a una casa comunitària (Casa Bosticco) on viuen un grup de persones amb discapacitat mental, mentre que l’altre, és un projecte més complex (Casa Valentina) que combina el tema de la discapacitat mental amb la sostenibilitat ambiental, a través del treball en  un restaurant  rural.
 
La persona voluntària serà acollida a la Casa Bosticco i viurà en comunitat amb les persones amb discapacitat mental i amb els i les educadores i voluntaris/es locals. Haurà de participar en les activitats de la comunitat, respectant-ne els ritmes i incorporant-se en la dinàmica de la vida comunitària. També participarà en les activitats de la Casa Valentina, desenvolupant tasques variades segons les necessitats. Tindrà també la possibilitat d’acompanyar els i les residents de la comunitat en les setmanes de vacances que faran al mar o a la muntanya i en les excursions o activitats organitzades al llarg del projecte.
 
Si t’animes envia el teu CV en angles acompanyat d’una carta de motivació a: voluntariat@sci-cat.org , no et perdis l’ocasió de créixer com a persona a través d’una experiència social i comunitària!
 
Llegiu atentament la resta d'informació aquí