CURS DE CONFLICTOLOGIA, Apunta’t!

CURS DE CONFLICTOLOGIA, Apunta’t!

El curs proposa una visió crítica sobre les situacions de conflicte en l’àmbit internacional, i busca la reflexió sobre la necessitat de visibilitzar a la societat civil com a subjecte de transformació de conflictes. Per això, des d’una visió teòrica i també mitjançant  tallers pràctics, volem fomentar la promoció de la cultura de pau i els drets humans; així com l’impuls de la governabilitat i del teixit social per garantir un desenvolupament equitatiu i sostenible.

Del 26 al 30 d’abril de 2010, de 16:00 a 21:00h.
Preu: 60 € (40 € per a socis)
Inscripcions: fins al 20 d’abril a: formacio@sci-cat.org, places limitades
Més informació: consulta el tríptic
Butlleta d’inscripció aquí.

I a més,…  per a donar veu a les iniciatives juvenils i al foment del treball en xarxa, us convidem a la segona part d’aquesta aventura:

Gira d’intercanvi d’experiències entre entitats juvenils sobre temes d’ iniciatives de construcció de pau amb joves catalans, palestins i libanesos ( del 17al 20 de maig de 2010)

Trobada Internacional de Joves per la pau (21 de maig de 2010)
Si vols rebre més detalls o estàs interessat/ada en participar i/o formar part d’aquestes activitats, siusplau contacta’ns a formacio@sci-cat.org  o al 934417079 (Mariana Gavris), també el nostre web.

– Participar activament al blog de Joves per la pau i escriure les vostres propostes i les experiències durant les diferents activitats: http://jovesperlapau.wordpress.com