Curs de portaveus per a entitats juvenils i col·lectius

Curs de portaveus per a entitats juvenils i col·lectius

El curs per a activistes vol donar eines i recursos per comunicar als mitjans el discurs del teu col·lectiu. Es farà els dies 29 d’octubre, 5 i 12 de novembre online. Apunta-t’hi!

Som conscients de la importància de ser visibles als mitjans de comunicació? Tenim les habilitats comunicatives per fer-hi arribar el nostre discurs de manera efectiva? Què suposa ser portaveu d’una entitat? 

Totes aquestes i més preguntes són les que respondrem en aquest nou curs de tres sessions que organitzem conjuntament amb el CRAJ, on abordarem la importància de fer visible la veu de les joves associades i el discurs dels nostres col·lectius als mitjans de comunicació.

Ho farem partint de la figura de la portaveu i a través de la teoria i la pràctica, acompanyades de professionals del sector com el Dani Viaró, responsable de comunicació d’Amnistia Internacional. 

CONTINGUTS DE LA FORMACIÓ:

  • Sessió 1. La teoria: Com comuniquem el nostre missatge? Analitzem la figura del portaveu, els possibles escenaris i tot el que hem de tenir en compte a l’hora de comunicar el nostre discurs davant dels mitjans de comunicació.
  • Sessió 2. La pràctica: Entrevista davant de càmera. Llums, càmeres i acció! Una periodista ens farà una entrevista en directe per dur la teoria a la pràctica!
  • Sessió 3. Consells i recursos per a ser bones portaveus. Amb el visionat de les entrevistes, compartirem bones pràctiques i recursos que ens serviran per a comunicar de forma més efectiva.

INSCRIPCIONS:

La formació és gratuïta però les places són limitades. Per això cal inscriure’s prèviament a través del següent enllaç: ‘Inscripció al curs de portaveus per a entitats juvenils

RECURSOS D’INTERÈS: