Curs d’Introducció a la Conflictivitat del segle XXI

Curs d’Introducció a la Conflictivitat del segle XXI

El Servei Civil Internacional-Catalunya inicia el seu Itinerari de Joves per la Pau amb un curs d’introducció a la conflictivitat del segle XXI.

Les sessions tindran lloc els dies 17, 24 i 25 d’abril i està adreçat als joves implicats al voltant de l’associacionisme, la cooperació i el voluntariat, que volen aprofundir en el concepte de manera crítica i també activa, aprofitant les alternatives viables de pau per afavorir la construcció d’una ciutadania universal que pugui incidir en les relacions internacionals des de les seves oportunitats locals.

(Més informació ‘clicant’ al títol de la notícia)

Els objectius principals són:

. Incrementar el coneixement global amb una visió crítica de la conflictivitat vinculada a la crisi del sistema mundial.

. Oferir un espai de formació als joves que volen implicar-se en l’educació per la pau i l’empoderament de la societat civil.

. Promoure l’articulació d’iniciatives d’ens locals en la construcció de pau a nivell internacional.

Col·laboren: Escola de Cultura de Pau de la UAB; Fundació CIDOB (Centre de investigació de les relacions internacionals i desenvolupament); Institut de Drets Humans de Catalunya; NOVA (Centre per a la innovació social); Nonviolent Peaceforce.

Les inscripcions es poden fer fins el 8 d’abril, previ pagament de 30 euros.

El curs tindrà lloc al local del SCI-Cat, als baixos del carrer del Carme, 95.

Per inscriure’s: formacio@sci-cat.org o bé 93 441 70 79.

Veure tríptic amb programa definitiu aquí.