Curs en línia sobre cultura de pau i joves

Cultura de pau i joves

Estrenem la nova Aula Virtual amb un curs en línia sobre cultura de pau i joves! El pots cursar entre el 25 d’abril i el 6 de juny

L’aula virtual neix de la necessitat de fer un seguiment personalitzat a les activistes que vulguin formar-se en “Cultura de Pau i Joves”. Aquest campus digital permet a les alumnes seguir el contingut per mòduls, obrir debats, interactuar amb altres participants i obtenir una avaluació i un certificat de l’SCI Catalunya que demostra els continguts adquirits.

Llancem doncs aquest primer curs sobre “Cultura de pau i joves” per a qui vulgui explorar conjuntament amb altres persones què és això de la pau i quin paper hi tenen les persones joves des de diferents perspectives. Què és la pau positiva i negativa? Què és el conflicte? Quins conflictes armats estan generant desplaçaments forçats i migracions i quines són les seves conseqüències? També analitzarem la justícia global des d’una perspectiva de gènere i descobrirem l’impacte dels conflictes en el col·lectiu LGTBIQ+ i les dones. A més, coneixerem experiències des del moviment juvenil per la pau i una mirada sobre la no-violència per al context polític català.

Modalitat
Virtual i en asincronia (el podeu fer al vostre ritme), a través del portal www.scicat.org/aula-virtual .

Idioma
Tot el contingut i el seguiment del professorat és en català. Les participants podran interactuar-hi en català, castellà o anglès.

Temporització
El curs s’obrirà el dilluns 25 d’abril i es tancarà el dilluns 6 de juny.

Informació per a la inscripció
Preu: 20 € retornables. El pagament s’ha de fer a través d’aquest enllaç. Un cop l’hagis fet ens posarem en contacte amb tu per donar-te les claus d’accés al curs.
Important: fins que no facis el pagament no et reservarem la plaça al curs. Podràs sol·licitar el retorn dels 20€ si entregues totes les activitats.
S’oferirà una xerrada informativa el dimecres 20 d’abril a les 18 hores per Zoom. Cal inscripció prèvia en aquest formulari. S’enviarà l’enllaç corresponent a les persones que s’hi apuntin.

No calen coneixements previs sobre la matèria, però es necessiten competències digitals bàsiques i  un ordinador connectat a Internet amb programari bàsic d’ofimàtica.

Consulteu el programa formatiu per a més informació i escriviu-nos a aulavirtual@scicat.org si teniu qualsevol dubte.

Aquest és un contingut elaborat per l’Escola Cultura de Pau.