Curs de xarxes socials per a entitats juvenils

Curs de xarxes socials per a entitats juvenils

Participa en el ‘Curs de xarxes socials per a entitats juvenils: eines i recursos per aprofitar el poder transformador de Twitter, Instagram i TikTok’! Els dijous 14, 21 i 28 d’octubre

Teniu la sensació de no treure partit a les xarxes socials de la vostra associació? Us agradaria aprofitar-les per traslladar-hi el vostre discurs i tenir una millor estratègia de comunicació? Teniu eines i estratègies per planificar-hi la vostra presència? Una bona comunicació a les xarxes socials pot impulsar canvis i transformació social. Per això en aquest curs de 3 sessions organitzat conjuntament amb el CRAJ treballarem com fer activisme a través de les xarxes, centrant-nos en Twitter, Instagram i TikTok.

Continguts de la formació

Dijous 14 d’octubre

18:30h – 20:30h
Sessió 1: Comunicació digital per a la transformació social
Les xarxes socials i eines digitals han revolucionat la comunicació. La interacció, la participació, la construcció col·lectiva del missatge… són algunes de les claus de l’actual paradigma comunicatiu, però com es dissenyen estratègies i s’implementen projectes de comunicació online per a la transformació social?
amb Marta Pulgar, cap de comunicació i incidència a Arrels Fundació i Sílvia Torralba, responsable de continguts i incidència a Arrels Fundació

Dijous 21 d’octubre

18:30h – 20:30h
Sessió 2: “Me pareció ver a un lindo gatito”
De Piolin i Silvestre i de Twitter com una eina (més) per transformar els discursos. HT, followers, algoritmes, continguts, opinió, ego, pads, comunitats, clickbait. Twitter s’ha convertit en un camp per lliurar batalles polítiques i socials que ens acompanyen i ens poden fer guanyar-les o perdre-les. En aquesta sessió aprofitarem per aprofundir en experiències de comunicació vinculades a la lluita per un habitatge digne, les lluites veïnals i de barri. De la mà de persones que han treballat en comunicació social i política amb Twitter, posarem en comú estratègies que ens permetin amb pocs recursos (i amb molta voluntat) lliurar-les i ser més efectius.
amb Sindicat d’Habitatge del Raval

Dijous 28 d’octubre

18:30h – 20:30h
Sessió 3: Activisme a Tiktok i Instagram
Una bona comunicació pot impulsar canvis i transformació social. En aquesta formació veurem exemples d’activisme a les xarxes socials, descobrirem perfils molt actius i analitzarem les claus de la seva comunicació a Tiktok i a Instagram per aplicar-ho a la nostra gestió diària de les xarxes.
– amb Mònica Urrútia, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia

Inscripcions
Aquesta formació és gratuïta però les places són limitades. Es prioritzaran les persones membres d’associacions i col·lectius de joves així com aquelles que puguin assistir a totes les sessions. Cal inscriure’s prèviament a través de la pàgina aquí enllaçada.

Dies: Dijous 14, 21 i 28 d’octubre
Horari: de 18.30h a 20.30h
Lloc: a La Vaqueria de l’SCI (Carrer del Carme, 95, baixos 2a. Bcn)
Inscripcions: en aquesta pàgina web

Recursos d’interès sobre la temàtica