Defensores dels drets humans i el BDS com a eina no violenta

Defensores dels drets humans i el BDS com a eina no violenta
La xerrada tindrà lloc el dilluns 30 de gener a les 19:00h a la Facultat d'Història i Geografia de la UB. Està organitzada per la plataforma Prou Complicitat amb Israel i BDS Catalunya i comptarà amb la presència d'Omar Barghouti, cofundador del moviment BDS a Israel. 
Aprofitant el seu viatge a l'estat espanyol per assistir al Fòrum BDS per a l'impuls institucionals en Defensa dels Drets Humans a Palestina que es celebrarà a Donosti el proper 27 de gener, Omar Barghouti visitarà també Barcelona convidat per la coalició Prou Complicitat amb Israel i el moviment BDS Catalunya.

A l'acte, que té per intenció posar sobre la taula el BDS com a eina legítima noviolenta i per a la defensa dels drets humans, també hi participaran Mamal Tamimi, defensora dels DDHH a Nabi Saleh; Liliana Cordova-Kaczerginski, de la Xarxa Jueva Antisionista Internacional (IJAN); i Munther Amira, coordinador Comitès de Resistència Popular.

* L'SCI Catalunya forma part de la coalició Prou Complicitat Amb Israel i el moviment BDS Catalunya i treballa activament per a la defensa dels drets humans, civils i socials de la població palestina.