Desarma els teus impostos, fes objecció fiscal i ajuda a l’SCI Catalunya!

Desarma els teus impostos, fes objecció fiscal i ajuda a l’SCI Catalunya!

Vols deixar de finançar l’estructura militar a través de les teves contribucions? Prefereixes dedicar els teus impostos a millorar la societat? Des de l’SCI Catalunya et proposem que facis objecció fiscal amb nosaltres!

Un any més, per aquestes dates, ens trobem immersos en la campanya de la Declaració de la Renda, i aquest és el moment idoni per plantejar-se l’Objecció Fiscal. L’objecció de consciència a les despeses militars o Objecció Fiscal és un acte de desobediència civil, és la opció de no contribuir amb els nostres impostos a mantenir l’estructura militar, desviant els diners a entitats alternatives que treballin en els àmbits socials, com per exemple, l’SCI Catalunya. 
 
L’any 2011, a l'Estat espanyol hi va haver 585 objectors fiscals censats, però també hi ha molta gent que ho fa de forma anònima. Aquesta és una opció que creix any darrera any, i que a part de permetre la coherència entre el que pensem i el que paguem, també ajuda a la sostenibilitat d’entitats com l’SCI-Catalunya, que són perceptores dels diners que no es volen destinar a l’exèrcit espanyol.
 
El procediment a seguir per fer objecció fiscal és més senzill del que sembla! Aquí us deixem la guia pràctica creada per la Coordinadora ONGD i aMS de Lleidaperò si teniu qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb nosaltres, a través del correu gestio@sci-cat.org, i us ajudarem en tot el què us calgui!

Tingueu en compte que, si feu l'aportació a l'SCI Catalunya et farem arribar un certificat amb la donació aportada i el projecte que hem pogut fer realitat gràcies a aquestes donacions. El número de compte és:
Triodos Bank 1491 0001 20 2023753326