Descobreix totes les receptes de la Festa de la Sopa

Descobreix totes les receptes de la Festa de la Sopa

La 7a edició de la Festa de la Sopa s’ha fet en format digital per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies actuals. Agrupem les receptes de totes les persones que hi han participat!

Un any més, des de l’SCI hem organitzat una nova edició de La Festa de la Sopa, que s’emmarca en el Festival Rava’ls. Aquest cop, però, amb un format completament nou per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies actuals. Enguany, l’esdeveniment s’ha dut a terme en línia, ja que consisteix en un recopilatori de vídeos que ens permetran aprofundir en realitats culturals molt diverses. Tot i el canvi de format, res ens atura!

La Festa de la Sopa és un esdeveniment que proposa un espai d’intercanvi i coneixement d’altres cultures mitjançant la cuina. La sopa és un plat estès per tot el món que va intrínsecament lligat a la idea de compartir àpat amb un grup gran de gent amb ingredients diversos. Els festival de les sopes és un moviment estès arreu del món que proposa compartir l’espai públic amb l’excusa de cuinar un plat calent i alhora poder crear xarxa i enfortir els lligams entre les persones del barri.

Sopa espessa de pollastre i gambes

La Mitu Sraboni de Bangladesh cuina sopa espessa de pollastre i gambes per la festa de la Sopa 2020! La recepta porta pollastre sense os, gambes, bolets, 5 rovells d’ou, pebre vermell… i molts més ingredients! La Mitu ens explica com preparar-la en aquest vídeo.

Sopa de llenties amb llimona (vegana)

La Diana i la Marina Tchamitchian de Síria cuinen sopa de llenties amb llimona per la festa de la Sopa 2020! La recepta porta llenties vermelles pelades, ceba, all, pastanagues, bledes… Ens n’expliquen tots els secrets en aquest vídeo.

Sopa de cacauet i xai

L’alumnat d’Impulsem cuina una sopa de cacauet i xai típica de Guinea Conakri per la festa de la Sopa 2020! Aquesta recepta porta cacauet, xai picat, mantega, tomàquet, pebrot… Aprèn com s’elabora amb aquest vídeo!