Dijous 17 de Desembre: Sopar d’Hivern de l’SCI!

Dijous 17 de Desembre: Sopar d’Hivern de l’SCI!

T'esperem als tallers i al sopar d'hivern de l'SCI Catalunya!El proper dijous 17 de desembre farem el sopar d'hivern de l'SCI. Per això, fem una crida molt especial a totes les persones que tenen simpatia cap a l'entitat, a les voluntàries, a les activistes, a les sòcies, a les participants d'activitats, a les antigues, a les promotores de camps i a totes les persones que hi sentin algun vincle! 

La proposta és doble: 

18.30 – 20.30: TALLERS MANUALS

Per combatre el consumisme d'aquests dies, proposem recuperar el gust per fer-se les coses amb les mans, per això us proposem que escolliu entre dos tallers. 

Taller de melmelades casolanes
S'explicarà l'origen d'aquest producte dolç, les seves característiques i tipologies i el procés d'elaboració amb els elements a tenir en compte per fer-ho de manera casolana. 
Farem dues melmelades diferents. El taller serà a carrec del projecte La Igualitària

Taller de bossetes aromàtiques
Bossa amb espígol per ambientar els calaixos, armaris i els espais que vulgueu. 
El taller el farà la Maria Grimalt, voluntària de l'entitat. 

SOPAR: 

A partir  de les 9 del vespre començarem a sopar. El menjar el posem des de l'SCI i vosaltres només heu de portar la beguda!
Com ja es tradició, desprès de sopar hi haurà ballaruca amb un taller de swing i de folk!

IMPORTANT: Les places al tallers són limitades i cal aportar 3€ per material. Tant pels tallers com pels sopar cal que t'apuntis enviant un correu a voluntariat@sci-cat.org!
Us esperem per poder acomiadar l'any 2015 amb tota la família SCI!