Dijous 19 de juny Vídeo Fòrum ‘Indígenes aïllats’

Dijous 19 de juny Vídeo Fòrum ‘Indígenes aïllats’

VÍDEO-FORUM: “INDÍGENES ‘AÏLLATS’, PRESENT I FUTUR”
 
El proper dijous 19 de juny la sala “La Vaqueria” del Servei Civil Internacional a Barcelona, acull la projecció del documental
”Indígenas aislados” de Survival International, narrat per Ana Belén i Oscar Jaenada, amb imatges inèdites d’alguns del pobles més aïllats i amenaçats del planeta.   
Aquesta projecció forma part de la nova campanya de Survival, que també compta amb una atractiva exposició de 16 panells, que fins al 30 de juny estarà col•locada a la mateixa sala “Vaqueria”.
Amb la campanya “Indígenes aïllats”, Survival International pretén sensibilitzar sobre la situació d’emergència de més d’un centenar de pobles indígenes que rebutgen el contacte amb el món exterior, ja que per ells representa una amenaça mortal en forma de invasions, epidèmies i massacres silenciades.
Una xerrada-debat entre el públic i membres del Grup de Suport de Survival tancarà l’acte.

Posa’t a la seva pell

" Imagina que vius tranquil•lament en un poblat de l’Amazònia.
Un bon dia, un avió sobrevola la teva llar i, quan tu i la resta del teu poble alceu la mirada amb curiositat, una pluja de dinamita arrasa la comunitat. Imagina el teu temor i la teva incomprensió.
Ni tan sols pots arribar a imaginar que un empresari ha planejat aquesta massacre per poder extreure cautxú de la vostra terra”

Entrada lliure.

On: Servei Civil Internacional, sala “La Vaqueria”, c. Carme 95, 08001 Barcelona

Quan: dijous 19 de juny, 19:30 h.
 
Com arribar-hi: Metro: Sant Antoni, Liceu.
                 Bus: 120

Més informació:
www.survival.es/actua/actos

Miguel Ángel del Ser 915 217 283 ms@survival.és
Emanuele Ragni: tel 657 863 991.
gda.bcn@gmail.com

GRUP DE SUPORT DE SURVIVAL EN BARCELONA