Dissabte 23 de febrer celebrem l’Assemblea de l’SCI Catalunya

Dissabte 23 de febrer celebrem l’Assemblea de l’SCI Catalunya
El proper dissabte 23 de febrer, de 10h a 19h, el Servei Civil Internacional de Catalunya celebra l'Assemble General Ordinària de cada any. L'assemblea és l'organisme consultiu i de participació més important per a socis i junta. Si ets o has estat soci durant el 2012, no hi pots faltar!
Un any més ja tenim a la vora l'Assemblea General Ordinària de l'SCI, a la qual tots els socis i la junta directiva esteu convocats a participar. Aquest any ha estat prou condicionat per les convulsions econòmiques que ens han fet forçar canvis en l'entitat, però també ha estat marcat per grans i bonics projectes participatius com la Peace Caravan, el Social Forum o la celebració del nostre 30è aniversari.

El passat cap de setmana, l'equip i la junta de l'SCI Catalunya hem preparat la planificació de l'any 2013, que es presentarà i de l'Assemblea

En els propers dies farem arribar la memòria d'activitats del 2012, l'ordre del dia i la resta de documents, però per ara reserva la data del 23 de febrer!

Recorda que per haver participat a un camp de treball (o camp de voluntariat) al 2012 ets un soci més amb veu i vot a l'Assemblea.

Descarrega en pdf la memòria d'activitats de l'SCI Catalunya del 2011.