El 13 de març, vine a l’AGO de l’SCI!

El 13 de març, vine a l’AGO de l’SCI!

L'Assemblea General Ordinària de l'SCI es farà el proper 13 de Març, a partir de les 10h, a l'Espai Germanetes! Coneixerem el projecte i gaudirem d'un fantàstic dinar popular!

L’Assemblea General Òrdinària de l’SCI se celebrarà el proper 13 de Març, i hi esteu convidades totes les persones sòcies i voluntàries!

Però, per què és interessant i important venir a l’AGO? Us donem 8 motius!

1- La teva veu és molt important! Som una associació de base on el paper de les persones sòcies i voluntàries és molt important per marcar-ne el futur! Vine a dir la teva!

2- És el màxim espai decisori de l'entitat, d’aquí surt el full de ruta per al proper any!

3- És un espai de trobada! Què se n’ha fet de les persones amb qui vaig compartir les formacions? O d’aquella gent que només veig d’AGO en AGO! Vine i ho descobriràs!

4- Descobriràs el projecte comunitari de Germanetes, perquè volem aprofitar l’espai de l’AGO per formar-nos i conèixer nous projectes!

5- Gaudiràs d'un dinar popular boníssim!

6- Coneixeràs els diferents grups i projectes de l'SCI: Què fem a l’SCI? Què fan els altres grups? Podem fer activitats conjuntes?  És una oportunitat per conèixer-nos i coordinar-nos!

7- Debatrem i decidirem on van els recursos de l’SCI i les quotes de socis i sòcies! Vols saber on van els teus diners? T’ho expliquem!

8- Només es fa un cop l'any, i totes sabem que una vegada a l’any no fa mal!

Ja t'hem convençut? Doncs només et queda omplir aquest formulari. I venir el  13 de Març, a les 10 h, a Germanetes (Consell de Cent 150 – Viladomat 142: com arribar).
Per qualsevol dubte, escriu-nos a gestio@sci-cat.org o truca'ns al 662 905 515

Aquest serà l'ordre del dia:

De 10h a 15h:

– Memòria i comptes 2015: Què hem fet durant l'any passat?
– Pla de treball 2016: Què volem fer aquest any?
– Nova junta de l'SCI Catalunya
– Altres qüestions.
Taller de gènere i d'autodiagnosi de l'SCI.
Visita guiada a l'espai germanetes.
– Dinar popular (el posa l'SCI!)