El 14 de febrer, desmuntem l’amor romàntic!

El 14 de febrer, desmuntem l’amor romàntic!

El grup de feminisme de l'SCI, Akelarre Violeta organitza una acció feminista aquest proper diumenge 14 de febrer, coincidint amb la celebració del dia de Sant Valentí

PER SANT VALENTÍ: ACCIÓ FEMINISTA

Des d'Akelarre Violeta, grup de feministes de l'SCI, us convidem a passar la tarda del diumenge 14 de febrer en comunitat, fent crítica i plantant cara a les idees d'amor romàntic imposades pel dia de Sant Valentí perquè estem segures que hi ha més amor més enllà del romàntic. 

Què farem?

17:30 h: Trobada a l'SCI Catalunya per començar la ruta feminista per 4 punts del barri del Raval. En cada lloc farem una acció per reflexionar sobre definicons d'amor que no passen pels ideals partriarcals  d'amor romàntic.

19 h: Xocolatada feminista a l'SCI Catalunya. Escoltarem música feminista, menjarem xocolata i sucarem magdalenes, pastissos i el què ens dongui la gana, parlarem de molts tipus d'amor i ho farem en companyia feminista.

A qui esperem?

Es tracta d'una tarda oberta a tothom qui vulgui passar el diumenge en companyia i qui vulgui visibilitzar que volem deconstruir el gènere i construir-nos des de noves identitats que tinguin plena autonomia, siguin diverses i es texeixin des de l'horitzontalitat. Desmuntem l'amor romàntic!

Us hi esperem!