El 15 de Desembre us necessitem a tots i a totes per acabar amb la violència de gènere!

El 15 de Desembre us necessitem a tots i a totes per acabar amb la violència de gènere!

El dilluns 15 de Desembre el grup de feminisme de l'SCI participarà en l'acte d'homenatge a les dones que han estat assassinades a causa de la violència de gènere a tot l'estat. L'acte comença a les 20h a Plaça Sant Jaume!

Cada tercer dilluns de mes, la Plataforma Unitària Contra la Violència de Gènere organitza una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per retre homenatge a les dones que han estat assassinades a causa de la violència de gènere a tot l'estat. El proper dilluns 15 de Desembre, l'entitat col·laboradora en l'acte és el CNJC (Consell Nacional de Joventut de Catalunya), i des de l'SCI Catalunya ens hi hem volgut sumar i posar-hi el nostre granet de sorra.

En concret, des del grup de Feminisme de l'SCI, hem organitzat una performance amb la qual esteu tots i totes convidades a col·laborar! (no patiu, si no voleu tenir un paper protagonista, necessitem un munt d'actors secundaris amb un paper igual de rellevant i imprescindible! )

És per aquest motiu que llencem una crida per a convidar-vos tots i a totes a participar de l'acte (que comença a les 20h a Plaça Sant Jaume) o a unir-vos a la nostra performance (si us animeu només ens heu d'enviar un correu a comunicacio@sci-cat.org i ens trobarem a Plaça Sant Jaume a les 18.30h per acabar de preparar-ho tot!).

També aprofitarem per repartir material sobre la campanya #JoNoComproSexisme !

Juntes ho podem tot!