El 19 de novembre presentem “Entre terres”!

El 19 de novembre presentem “Entre terres”!

"Entre terres" és el nom de la nova guia educativa que aborda la temàtica de les persones refugiades per a treballar amb joves i infants. 

L'objectiu d'aquest material és dotar d'eines a les entitats educatives per tal d'abordar la qüestió des d'una perspectiva de construcció de pau i de transformació social.
 
La guia proposa activitats diverses per entendre la complexitat de la problemàtica, abordant-ho des de la defensa dels drets humans, des de la lluita contra el racisme i la xenofòbia, des d'una perspectiva feminista i amb vocació de canvi social.
 
Es tracta d'un treball elaborat conjuntament entre Stop Maremortum, EduXarxa i el Servei Civil Internacional amb el suport del Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya.
 
El proper dissabte 19 de novembre tindrà lloc la presentació de la guia al Passeig Marítim de Barcelona, davant del parc de la Barceloneta. A partir de les 10:30h hi haurà una biblioteca humana amb experiències de persones refugiades i es duran a terme algunes activitats recollides a la guia. A partir de les 13h les entitats impulsores faran la presentació del recurs.
 
A banda, si sou una entitat educativa us animem a venir amb les vostres joves a partir de 14 anys per gaudir de les activitats!
 
Presentació "Entre terres", guia educativa sobre migracions a la Mediterrània
Dissabte 19 de novembre a partir de les 10:30h
al Passeig Marítim de Barcelona (davant del parc de la Barceloneta)