ÚLTIMS 2 DIES PER APUNTAR-SE A LA TROBADA DE VOLUNTARIS/ES!!!

ÚLTIMS 2 DIES PER APUNTAR-SE A LA TROBADA DE VOLUNTARIS/ES!!!

El 27 i 28 de Setembre, vine a la Trobada de voluntaris/es!

Heu marxat de camps de voluntariat amb l'SCI? Esteu a algun grup local? Heu participat en un voluntariat de llarga durada? Sou socis o sòcies de l'SCI? 

I QUÈ FEU QUE ENCARA NO US HEU APUNTAT A LA TROBADA DE VOLUNTARIS I VOLUNTÀRIES DE L'SCI??

Demà, dia 24 de Setembre, és l'últim dia per fer-ho!

Com cada any, un cop passat l'estiu, arriba la Trobada de Voluntaris i Voluntàries de l'SCI!

Es tracta d'un dels esdeveniments més importants de l'SCI. Durant un cap de setmana, totes les persones relacionades amb l'SCI Catalunya (voluntàries de camps, de grups locals, participants d'activitats puntuals, simpatitzants, socis/es, persones de la junta, de l'oficina tècnica, velles glòries, voluntaris/es internacionals…) ens ajuntem! És en aquest cap de setmana quan ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina que fem des de l'entitat! A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de voluntariat es retrobin i ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem dels concursos de fotos, els jocs, la festa, els tallers i les xerrades, els moments dolços, els creatius i les sobretaules…! 


Informació pràctica:

  • La Trobada tindrà lloc a Cal Català a Vilanova de Prades
  • Té un cost de 20€ (menjar i allotjament inclosos). 
  • Cal dur sac de dormir i el dinar del dissabte
  • El programa concret us el farem arribar a les persones inscrites, juntament amb la Infosheet! 
  • Si veniu del País Valencià, de les Illes Balears o feu més de 200km per venir, feu-nos ho saber i intentarem ajudar-vos amb el transport.
 

Encara tens dubtes de si venir o no? No badeu i apunteu-vos a la trobada de voluntaris abans del 21 de Setembre omplint aquest formulari i feu el pagament a través d'aquesta pàgina