El 29M l’SCI fem vaga, la vaga del 99%

El 29M l’SCI fem vaga, la vaga del 99%

El Servei Civil Internacional de Catalunya ens sumarem el proper dijous 29M a la vaga general social, laboral i de consum en contra de les retallades i la reforma laboral recentment estrenada que suposa un retrocés en els drets socials i laborals guanyats en les darreres dècades.

Retallades en educació, en ajut al desenvolupament, en ajuts socials, en sanitat, en salaris, en drets laborals… segueix llegint!

… Augment de preus, d’impostos, del transport, de l’aigua, de l’electricitat… El rescat a la banca, l’1% del sistema, amb 1 bilió d’euros (1.000.000.000.000€!)… Una situació d’atur del 23% (i 45% dels joves!), i ara una reforma laboral que intensifica la precarietat, ja indecent, dels que encara treballen…

Tots aquests ingredients són raons més que suficients per aturar aquest sistema que ens margina i demostrar que sense nosaltres, el 99%, no funciona, i que el volem canviar.

L’SCI Catalunya ens adherim al manifest de “la vaga del 99%” i en convidem a que t’uneixis a la vaga, a les concentracions, a les manifestacions, a que protestis, informis i defensis els teus drets.

Des de l’SCI participarem a varis actes durant el dia 29, per acabar amb la manifestació alternativa de la Plaça Catalunya a les 18h. (En aquest enllaç pots veure un recull de convocatòries de la ciutat de Barcelona)

No és només una crisi econòmica, és una privatització del serveis públics i la propietat social, és un sistema que rescata bancs i empobreix persones.
Et creuaràs de braços?

El 29M vine!