El 5 de març reactivem el grup de feminismes de l’SCI!

El 5 de març reactivem el grup de feminismes de l’SCI!

Vols formar part del grup local de feminismes de l'SCI? El proper dilluns 5 de març fem una trobada oberta per pensar plegades com reactivem el grup!

Vols formar-te sobre feminismes? Vols participar en l'elaboració de campanyes i organitzar activitats que trenquin estereotips de gènere? El proper 5 de març organitzem una trobada oberta del grup de feminismes de l'SCI per reactivar la seva activitat i pensar plegades en com encarem aquest nou any! Farem una trobada per conèixer-nos, debatre sobre què entenem cadascuna per feminisme i compartir idees per a desenvolupar en el futur!

D'on surt el grup de feminismes de l'SCI?
A la trobada d'activistes del 2014 diverses voluntàries van decidir crear plegades el grup de feminismes de l'SCI, en aquell moment anomenat Akelarre violeta. Des d'aleshores el grup d'Akelarre ha anat organitzant any rere any diverses accions, campanyes, formacions, cinefòrums i activitats diverses relacionades amb el feminisme. Aquí podeu veure algunes d'elles. Últimament el grup està una mica parat, i és per això que volem reactivar-lo!

Per què és important el feminisme per l'SCI?
Com a SCI Catalunya, entenem el feminisme com a l'eina per aconseguir una societat equitativa en l'àmbit econòmic, social i cultural, sense discriminació per sexe ni gènere, ni per preferència sexual o afectiva. I és per això que intentem dotar de perspectiva feminista tota l'activitat de l'entitat. Per nosaltres ha estat i és molt important el paper del grup d'activistes del grup local de feminismes, per tal d'aterrar els valors i els principis en activitats, accions i campanyes que tenen un impacte en la societat.

Per això esteu totes convidades a participar a la

TROBADA OBERTA DEL GRUP DE FEMINISMES DE L'SCI
Dilluns 5 de març a les 19h
A La Vaqueria de l'SCI 
c. del Carme 95. Baixos 2a.

Si tens qualsevol dubte, pots esciure'ns a comunicacio@sci-cat.org