El 5 i 6 d’Octubre vine a la Trobada de Voluntaris/es!

El 5 i 6 d’Octubre vine a la Trobada de Voluntaris/es!

La trobada tindrà lloc a Can Pipirimosca (Valls), una granja ecològica que ens permetrà reviure l'ambient dels camps de treball!Com cada any, un cop passat l'estiu, arriba la Trobada de Voluntaris i Voluntàries de l'SCI!

Aquesta trobada és un esdeveniment molt important ja que, durant un cap de setmana, ens prenem el temps per conèixer-nos, avaluar, reflexionar, treballar i passar-nos ho bé, per tal de construir i millorar entre totes la feina de l'SCI. A la vegada, és un bon moment perquè totes aquelles persones que han anat a camps de voluntariat ens comparteixin les seves experiències i sensacions! I no ens oblidem dels concursos de fotos, l'elecció del logo nou, els jocs, la festa, etc. Tot enmig d'un espai immillorable, Can Pipirimosca

No us ho penseu més i apunteu-vos a la trobada de voluntaris enviant-nos un mail a: voluntariat@sci-cat.org

Informació pràctica:

  • La Trobada tindrà lloc a Can Pipirimosca (Ctra. N-240, Km 2143800 Valls – Tarragona-). Can Pipirimosca és un projecte de promoció d’alternatives sostenibles i solidaries, per això hem triat aquest lloc per passar un cap de setmana en ple esperit SCI i recordar l’atmosfera dels camp de treball.
  • Té un cost de 25€ (menjar i allotjament inclosos). 
  • Cal dur Sac de dormir.
  • El programa concret us el farem arribar en breu.