El 8 de juny estarem a l’Assemblea de la Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona!

El 8 de juny estarem a l’Assemblea de la Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona!

La pobresa i el paper que tenen les entitats de desenvolupament en la lluita per erradicar-la és el tema del debat que tindrà lloc abans de l'Assemblea anual.El sistema està en crisi. Per què hi ha pobres? Quin paper hi juguem les ONGD? Aquest és el tema proposat per les entitats de la Coordinadora d'ONG Solidàries de cara a encetar una reflexió durant la Jornada Anual d'enguany que celebrem el proper dissabte 8 de juny, a Les Escaules. I ho farem amb l'Edward Hugh, economista gal·lès format a la London School of Economics i establert a l'Alt Empordà.

Hugh ha estat batejat per The New York Times com "el profeta del crack a la zona euro", per predir l'actual crisi ja l'any 2010. El gal·lès, a més, forma part del grup d'economia pel Pla Nacional de Valors, que ha elaborat recentment el document "Nova economia amb valors, missió: cap a una economia ètica i sostenible, centrada en la dignitat de les persones i orientada al bé comú".

En dues "càpsul·les", Hugh s'encarregarà d'oferir-nos elements per a la reflexió entorn les causes de la pobresa, la crisi del sistema, i el paper que podem jugar-hi les entitats de desenvolupament. Després de la pausa-cafè, iniciarem l'assemblea.

Es prega confirmació d'assitència i en cas de quedar-vos a dinar (12 euros = Torrada amb escalivada, crema de verdures, quiche de verdures i amanides variades o botifarra, cireres del l'Alt Empordà, vi/aigua i cafè), reservar abans del dia 6 de juny a: solidaries@solidaries.org  o al telèfon 972 21 99 16. Per més informació cliqueu aquí.