El 9 de març vine al “Yes, we camp 2017!”

El 9 de març vine al “Yes, we camp 2017!”
Vols conèixer què són els camps de voluntariat de l'SCI de la mà d'altres persones voluntàries que ja han viscut l'experiència? Vine el dijous 9 de març a les 18h a La Vaqueria de l'SCI!
A l'SCI comencem de nou la temporada forta de camps de voluntariat! Com cada any, més d'un miler de projectes esperen el vostre suport per contribuir a la transformació social a tot el món!

A l'SCI tenim projectes durant tot l'any, però és durant la temporada d'estiu quan hi ha més opcions! Projectes relacionats amb el voluntariat per la pau, el medi ambient, la memòria històrica, el suport a infants, gent gran, persones amb diversitat funcional i camps de moltes altres temàtiques t'esperen aquest estiu per viure una experiència transformadora!

Ja podeu consultar alguns dels projectes d'aquesta temporada al cercador de camps, que es va actualitzant amb el pas dels dies.

Acte #YesWeCamp2017!

Per tercer any consecutiu volem celebrar l'inici de la temporada de camps amb vosaltres! El proper 9 de març organitzem un acte a La Vaqueria de l'SCI on explicarem totes les claus i secrets per poder participar a un camp de voluntariat! A més, comptarem amb la participació de voluntàries d'altres anys que ja han viscut l'experiència i que la compartiran amb totes nosaltres!

Tindrem pica-pica i música per amenitzar la tarda! No us ho perdeu!!

L'acte serà de 18h a 20h a La Vaqueria de l'SCI (C/ del Carme 95. Baixos 2a).

El vídeo de camps!Aquí podeu gaudir del vídeo explicatiu dels camps de voluntariat! Fem que corri i que tothom se n'assabenti!