El Servei de Voluntariat europeu fa 20 anys!

El Servei de Voluntariat europeu fa 20 anys!

Estem de celebració! El projecte EVS (European Voluntary Service) fa 20 anys i ho volem celebrar amb vosaltres!

Aquest 2016 fa 20 anys de l'existència del Servei de Voluntariat Europeu, i és per això que volem celebrar-ho amb totes vosaltres!

Per les que encara no sabeu que volen dir les sigles EVS, aquí podeu trobar una petita explicació i els enllaços que us ajudaran a cercar els vostres projectes:

L'European Voluntary Service (EVS), o Servei de Voluntariat Europeu (SVE), és un projecte de voluntariat internacional subvencionat pel programa Erasmus Plus de la Comissió Europea. L’EVS aporta valor afegit a la col•lectivitat local i a l’organització d’acollida i suposa una gran experiència personal per la persona voluntària. Hi ha projectes d’àmbits diversos com la promoció del voluntariat, suport en campanyes de comunicació, l'animació d'infants,  joves o gent gran etc. Generalment es desenvolupa entre 6, 9 i 12 mesos, tot i que se’n poden trobar de menys durada.      

Si tens entre 18 i 30 anys pots buscar la teva organització d’acollida i nosaltres serem la teva organització d’enviament. Només cal que trobis el teu projecte entre les diferents opcions, visquis l’experiència i tornis per explicar-ho!

Aquí trobaràs tota la informació que necessites sobre aquest programa de voluntariat.

Celebrem els 20 anys!

El Servei Civil Internacional som una més de les centenars d'organitzacions d'enviament, però també d'acollida de persones voluntàries del programa EVS. Aquest dimarts 21 de juny, i en el marc de l'acte "Making a difference by volunteering", analitzarem l'impacte del voluntariat internacional en les persones voluntàries i en les comunitats locals. A més, hem preparat un photocall per a que tothom pugui fer-se una foto en commemoració de l'aniversari de l'EVS.

A més, durant els dies 21, 22 i 23 de juny llancem una campanya de xarxes socials per promoure i donar conèixer l'EVS! Segueix-nos al tuiter sota el hashtag #EVS20!