El Teatre de l’Oprimit arriba a l’SCI! Vine i forma’t els dimarts d’11h a 13h!

El Teatre de l’Oprimit arriba a l’SCI! Vine i forma’t els dimarts d’11h a 13h!

El curs es farà a la Vaqueria, i la voluntat és que duri fins al juny. La propera sessió tindrà lloc el 3 de Desembre! Si t'agrada podràs seguir tot el desembre per 10€! 

El Teatre de l'Oprimit és una tècnica creada per Augusto Boal que surt als anys 70 a Brasil coincidint amb l’aparició de moviments de lluita social com els Sense Terra, la Teologia de l’Alliberació, o figures polítiques com Allende. És un teatre de resistència i lluita política.
 
Parteix de la base que tots som actors i proposa el teatre com un assaig per a la vida real, és a dir, les temàtiques i conflictes a treballar sorgeixen dels interessos i problemàtiques del propi grup. Això permet treballar un ventall molt ampli de conflictes, com ara la violencia de gènere, el racisme, el bullying, etc. És un teatre de creació col·lectiva que té per objectiu màxim la transformació social.
 
Una de les seves eines és el “teatre fòrum”, una obra de teatre que planteja un conflicte no resolt amb l’objectiu que es trobi una estratègia de resolució col·lectiva a través de la interacció i la participació activa del públic. 

Des de l'SCI Catalunya volem oferir a tots els nostres socis, sòcies, voluntaris, voluntàries i persones properes l'oportunitat de formar-se en aquest àmbit, ja que creiem que pot ser una eina magnífica per a treballar els nostres valors: la construcció de la pau, la lluita contra el racisme, les desigualtats, etc. 

Els curs tindrà lloc els dimarts d'onze del matí a una del migdia, a la vaqueria de l'SCI Catalunya (c/del Carme, 95). El preu de desembre serà de 10€, a partir de gener ajustarem el preu segons el nombre d'inscrits, com més gent. més barat! 

Per apuntar-vos només heu d'omplir el següent formulari.