Demà vine a l’acte sobre el Voluntariat Internacional com a Eina per a la Pau!

Demà vine a l’acte sobre el Voluntariat Internacional com a Eina per a la Pau!
L'acte, que té per objectiu promocionar i fer un reconeixement al voluntariat internacional com a eina de transformació social i de construcció de pau, comptarà amb la presència de Quim Arrufat (parlamentari de la CUP i ex-responsable de relacions internacionals del CIEMEN.), Maria Cañadas (Presidenta d’Amnistia Internacional Catalunya) i Peter Matjaši? (President de l’European Youth Forum).
 
Raising Peace és un projecte d'un any de durada, organitzat pel CCIVS i les seves organitzacions membres, i que pretén fer més visible el paper del voluntariat internacional en la construcció de Pau i Drets Humans, així com enfortir les associacions i organitzacions en aquests àmbits. En aquest marc neix el seminari que organitzem, conjuntament amb el CCIVS, del 24 al 30 de juny a Barcelona. L'objectiu d'aquest seminari és capacitar als i les treballadores joves (personal contractat i voluntaris en llocs de direcció) per a millorar les seves activitats de promoció i incidència, i les seves campanyes en el camp de la Pau i els Drets Humans.

A la vegada, volem aprofitar l'ocasió per reivindicar i promocionar el paper del voluntariat internacional com a eina de transformació social i de construcció de pau, i fer-ho d'una manera pública i oberta a tothom!

És per això que us convidem a tots i a totes a participar en aquest acte que tindrà lloc el 26 de juny, a les 18.30h, a l'Espai Jove la Fontana .