Ens dones un cop de mà amb el seminari d’incidència política que fem a Barcelona?

Ens dones un cop de mà amb el seminari d’incidència política que fem a Barcelona?

Necessitem voluntaris i voluntàries que puguin acompanyar als i les participants en les seves estones lliures, o que ens ajudin amb la logística del seminari. Tant és si pots només un dia, com si et ve de gust acompanyar-nos durant tot el seminari, qualsevol participació és benvinguda! 

El seminari de formació organitzat pel CCIVS i per l’SCI Catalunya, que tindrà lloc del 24 al 30 de juny a Barcelona, té per objectiu capacitar als i les treballadores joves ( personal contractat i voluntaris en llocs de direcció ) per a millorar les seves activitats de promoció i incidència, i les seves campanyes en el camp de la Pau i els Drets Humans. Com que en el seminari participaran persones de tot el món, la llengua vehicular serà l'anglès.

En aquest marc, cerquem voluntaris i voluntàries que puguin donar un cop de mà en la logística del seminari (dur els participants als llocs on fan els àpats, ajudar a organitzar els coffe breaks…); però també cerquem persones que tinguin ganes d'acompanyar-los durant les seves estones lliures, o a activitats organitzades al vespre, per tal que coneguin la nostra realitat de primera mà. 

No us preocupeu si només podeu un dia, o només unes hores! Si esteu interessats o interessades, només heu d'omplir aquest formulari i explicar-nos la vostra disponibilitat!

Moltes gràcies!