Ens presentem!

Ens presentem!

Benvinguts!

Som el grup Justícia Climàtica de l’SCI (Servei Civil Internacional). Aquest grup neix amb el propòsit de transformar l’entorn a petita escala per, d’aquesta manera, repercutir a gran escala des de la conscienciació i la formació a través de diferents activitats, tallers i xerrades gratuïtes que organitzem des de l’SCI.

Si t’interessen els temes relacionats amb la sostenibilitat i el canvi climàtic o ets una persona compromesa amb el consum responsable, la cura del medi ambient i la sobirania alimentària inclosa dins de “Create a Climate for Peace, et convidem a seguir-nos!

Què fem?

Al grup de Justícia Climàtica reflexionem sobre temes diversos relacionats amb la sostenibilitat i el medi ambient per tal d’intentar canviar les coses a nivell local. Organitzem activitats i xerrades, entre altres events, i treballem conjuntament amb altres grups locals de sostenibilitat.

Pensem que cada granet de sorra compta i ens ajuda a donar un sentit a la nostra feina i a continuar evolucionant. No obstant, abans de canviar hàbits cal conèixer els problemes presents en el món, és per això que també treballem per la nostra pròpia formació, per tal d’anar aprenent dia a dia.

blank

Què trobareu al blog?

Aquest any hem decidit començar un blog per donar veu a tot allò que volem explicar i exterioritzar. Serà un canal per donar-nos a conèixer i per aprendre més sobre diversos temes.

Penjarem posts setmanalment en els quals us anirem avisant de totes les activitats que organitzem perquè hi pugueu assistir i col·laborar amb nosaltres per tirar endavant nous projectes i així contagiar-vos la nostra manera de veure el món i les ganes de canviar les coses, creant entre tots un món més sostenible, just i sa. Escriurem sobre temes que poden ser del nostre i del vostre interès i sobre els quals volem saber més, per prendre consciència d’aquelles qüestions desconegudes que ens afecten a tots.

Podeu fer un cop d’ull a cada tema fent clic en els apartats següents:

? Ecologia i sostenibilitat

?Tallers i conferències

? Esdeveniments importants

? Cultura (cinema, literatura i música)

? Entrevistes

? Llocs d’interés

? Gastronomia

? DIY

? Enllaços d’interès

Des d’aquest blog us animem a participar en aquest “moviment ecologista”, només us calen ganes i positivisme!