Entre Terres, la guia educativa sobre migracions a la mediterrània

Entre Terres, la guia educativa sobre migracions a la mediterrània
Ja està disponible la guia Entre Terres, un recurs per a treballar sobre refugiades i migracions a la Mediterrània amb joves i infants
ENTRE TERRES és una guia educativa sobre migracions a la Mediterrània. L’objectiu d’aquest material és dotar d’eines les entitats educatives, les escoles i els instituts per tal d’abordar la temàtica de les persones refugiades amb les persones joves i infants, des d’una perspectiva de construcció de pau i de transformació social. Justament, el nom del recurs pretén rescatar el significat etimològic de la paraula mediterrània (mediterraneus) i una visió del vell Mare Nostrum com a espai d’intercanvi, de comunicació i de trobada. Es tracta d’un treball elaborat conjuntament entre Stop Maremortum, el Servei Civil Internacional i la cooperativa Eduxarxa amb el suport de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, el Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya.

Ja la teniu disponible en aquesta web: www.entreterres.org

El passat 19 de novembre vam fer la presentació de la guia i un primer tastet de les activitats amb diferents caus i esplais del territori. Aquí podeu veure algunes de les imatges de la jornada.

Si necessiteu més informació sobre la guia podeu contactar-nos a nordsud@sci-cat.org