Vols participar d’un nou grup de l’SCI sobre discurs de l’odi?

Vols participar d’un nou grup de l’SCI sobre discurs de l’odi?

Estem creant un nou grup local de voluntaris i voluntàries per a estudiar com afecta el racisme i el feixisme el nostre dia a dia i abordar la xenofòbia, el populisme i l'extrema dreta creixent a nivell europeu. 

SCI-Catalunya participa, conjuntament amb altres branques de l'SCI, del projecte europeu Citizens Beyond Walls, que fomenta el debat sobre com combatre el feixisme i el populisme a vuit països d’Europa.

Una de les activitats estrella d’aquest projecte són vuit setmanes internacionals per la pau que s'organitzaran a cadascun d'aquests països amb un objectiu formatiu, de coneixement de la realitat de cada país i a la vegada d'activisme antiracista i per la pau. Des de l'SCI Catalunya enviarem 14 persones a les altres 7 setmanes per la pau i a la vegada organitzarem aquesta activitat a Catalunya on acollirem un grup d'internacionals.

A la vegada, els i les participants d’aquest nou grup local tindran la possibilitat de participar en una recerca a nivell local sobre xenofòbia i antiracisme, crear activitats a nivell local i treballar en xarxa amb altres entitats i col·lectius que treballen aquesta temàtica.

Si ets actiu/va, vols contribuir a erradicar el racisme i la xenofòbia i tens ganes de participar en activitats locals i internacionals, coneixent nova gent i formar-te en aquest tema, aquest grup és el que busques. Envia'ns un correu electrònic a projectes@sci-cat.org presentant-te una mica i explicant-nos la teva motivació de participar en el projecte i si tens alguna experiència en l'àmbit de l'antiracisme i antifeixisme.

La primera reunió serà el proper dijous 23 a les 18.30!