Estrenem l’obra Jenin feat Raval del 7 a l’11 de juny

Estrenem l’obra Jenin feat Raval del 7 a l’11 de juny

JENIN feat RAVAL és un espectacle que explica una part de la realitat política i social del Camp de Refugiades de Jenin (Palestina) i del barri del Raval (Catalunya). És una coproducció de La Material Teatre, el Freedom Theatre, el Tantarantana, l’SCI Catalunya i Suds que s’estrenarà el 7 de juny

JENIN feat RAVAL és un procés artístic, polític i un espectacle que es dóna de manera paral·lela a Palestina i Catalunya. Ens explica una part de la realitat política i social del Camp de Refugiades de Jenin (Cisjordània, Palestina) i del barri del Raval (Barcelona, Catalunya). Ho fa a través de les històries de cinc dones que han compartit vivències i visions durant entrevistes virtuals i viatges i que seran, a més, les actrius de l’espectacle a banda i banda del Mediterrani. Un mateix espectacle, cinc històries, i a cada territori actrius i direcció locals, en un espectacle que mescla audiovisuals i teatre en viu, permetent així que totes les protagonistes siguin a escena. Els llocs, les persones, la lluita, la comunitat, els espais i la pertinença són el centre del conflicte. La Material Teatre (que lidera el projecte amb Xantal Gabarró com a directora) i el Freedom Theatre (com a partner a Palestina, amb Ahmad Tobasi al capdavant) posen en relació i en diàleg el barri del Raval i el Camp de Refugiades de Jenin.

A Catalunya, l’obra s’estrenarà al Teatre Tantarantana de Barcelona el dimecres 7 de juny a les 20:30h i es podrà veure fins el diumenge 11 de juny. Compra ja la teva entrada! A Palestina s’estrenarà a l’agost en el marc del Festival de Teatre Feminista de Jenin.

El Teatre Tantarantana de Barcelona acull l’espectacle com a projecte Resident el 2023, dins dels seu Programa Internacional del 2023, i el Servei Civil Internacional de Catalunya i SUDS hi col·laboren a través del programa de l’ACCD. L’Ajuntament de Barcelona hi dóna suport amb les “Beques Barcelona Crea”.

blank

COMPRA L’ENTRADA

Fitxa artística
Direcció del projecte: La Material Teatre.
Partner Palestina: The Freedom Theatre.
Dramatúrgia: Xantal Gabarró.
Direcció (Catalunya): Xantal Gabarró.
Direcció (Palestina): Ahmed Tobasi.
Actrius i personatges: Rania Wasfi, Israa M Awartani, Mariam Bahous Yalaoui, Amanda
Forcadas, Ana Cortiñes.
Direcció de producció: Aina Juanet.
Producció executiva (Catalunya): Carla Verdú.
Producció executiva (Palestina): Mustafa Sheta.
Enregistraments: Aran Ragheb, Bernat Enrich, Suzan Wasfi, Xantal Gabarró, Roger Sabà.
Realització audiovisual: Bernat Enrich.
Traducció consecutiva entrevistes: Chahrazad Nachett .
Traducció a l‘àrab de la dramatúrgia: Mohammad Bitari.
Disseny: Guaglio.
Espai escènic: Paula Miranda i Xantal Gabarró.
Disseny il·luminació: Paula Miranda.
Vestuari: Ruth Gabarró.
Mapa Sonor Nackba: Nisreen Zahda.

Agraïments: Max Carbonell, Iris Coromines, Aritz Navarra, Carles Duran, Albert Pijuan, Saad Omar, Jesús Albiol, Sindicat d’Habitatge del Raval, Jalal Qafisha, Brigada Documental Saber/Summud/Palestina, Forn de Teatre Pa’tothom, Julian Boal, Montse Forcadas.