Et crida la Incidència Política i la Comunicació? Vine al seminari de formació!

Et crida la Incidència Política i la Comunicació? Vine al seminari de formació!

CCIVS i SCI Catalunya organitzen un seminari internacional de formació encarat a compartir les bones pràctiques i realitzar campanyes d'incidència política i comunicació. 

Raising Peace és un projecte d'un any de durada, organitzat pel CCIVS i les seves organitzacions membres, i que pretén fer més visible el paper del voluntariat internacional en la construcció de Pau i Drets Humans, així com enfortir les associacions i organitzacions en aquests àmbits.

Dins d’aquesta campanya s’emmarca el seminari de formació que tindrà lloc del 24 al 30 de juny a Barcelona, i que està organitzat pel CCIVS i per l’SCI Catalunya. L’objectiu d’aquest seminari és capacitar als i les treballadores joves ( personal contractat i voluntaris en llocs de direcció ) per a millorar les seves activitats de promoció i incidència, i les seves campanyes de treball en el camp de la Pau i els Drets Humans. Com que en el seminari participaran persones de tot el món, la llengua vehicular serà l'anglès.

La quota de participació és de 50€, el transport està cobert fins al 70% del seu cost, i l’allotjament i la manutenció estan incloses.

Si esteu interessats en participar heu d'omplir l'application form abans del 7 de juny!

Per més preguntes podeu escriure a: presidencia@sci-cat.org