Ets jove precari? Estàs a l’atur? Doncs alça la teva veu en un intercanvi juvenil a Berlin!

Ets jove precari? Estàs a l’atur? Doncs alça la teva veu en un intercanvi juvenil a Berlin!

Vine, participa i crea un material audiovisual que serveixi per treballar l'afectació de l'actual crisi socioeconòmica en els joves

El col•lectiu jove és un dels sectors de la població que més s’està veient afectat per la crisis econòmica. La situació de precarització laboral està afectant als i les joves dels països mediterranis però també als joves dels països del nord i de l’est d’Europa. Amb l’objectiu de fer alçar la nostra veu de forma conjunta, en contra de la precarització del món laboral, va sorgir la iniciativa d’ajuntar a 20 joves aturades o en situació de treball precari de diferents països d’Europa en un centre de mitjans audiovisuals a Berlin entre el 27 de setembre i el 14 d’octubre. La finalitat d’aquest intercanvi és treballar, a traves de diferents mitjans audiovisuals (radio, vídeo, còmic,…), com està afectant la crisis econòmica al mercat laboral dels i les joves i realitzar una producció final que es pugui distribuir per les xarxes socials.

Busquem quatre participants que estiguin extremadament motivats en el topic del seminari i en treballar amb mitjans audiovisuals. Si estàs interessat/ada fes-nos arribar la teva sol•licitud abans del 19 de juny!

Quan? Del 27 de setembre al 14 d’octubre (aproximadament).

On? a Belin (Alemanya).

Data límit per presentar candidatura: dimecres 19 de juny.

Cost: el 70% del cost del viatge està cobert. El 100% del cost de manutenció i allotjament durant el projecte està cobert. El voluntari només ha d’assumir el 30% del cost del viatge.

Condicions per participar:

– Tenir un nivell mig d'anglès que et permeti entendre el contingut i comunicar-te amb els altres participants.
– Enviar el teu CV a voluntariat@sci-cat.org.
– Enviar una carta de motivació explicant-nos perquè vols participar en el seminari i que creus que pots aportar.
– Comprometre's a treballar sobre topic abans i després del seminari.