Urgent: EVS a l’EcoVillage Cloughjordan (Irlanda)

Urgent: EVS a l’EcoVillage Cloughjordan (Irlanda)

Busquem un voluntari o voluntària interessat en l'agricultura orgànica i la vida en comunitat, que vulgui passar un any a l'EcoVillage Cloughjordan i que tingui ganes de formar-se i créixer en aquest àmbit!

Cloughjordan Community Farm ofereix un voluntariat europeu de 5 mesos a la seva EcoVillage a Irlanda.

El projecte:

Cloughjordan Community Farm és un projecte organitzat per CSA Irlanda (Community Supported Agriculture Farm) i que té lloc dins de l’EcoVillage Cloughjordan.
 
Envoltada per 50 hectàrees de bosc i camps dedicats a la gestió forestal i al cultiu, l’EcoVillage és la llar d’aproximadament 50 famílies, juntament amb un hostal, la finca de la comunitat i una sèrie d'empreses educatives sense ànim de lucre.
 
Cloughjordan Community és una organització sense ànim de lucre amb una estructura cooperativista que té per objectiu millorar la qualitat i quantitat dels aliments subministrats localment, a la vegada que busca reduir l'impacte mediambiental de la producció i transport d'aquests aliments .
 
Dates. Gener 2014 – Maig 2014

El treball:
 
El voluntari o voluntària aprendrà nocions d’agricultura orgànica, biodinàmica i sostenible a través de la pràctica de treball en els cultius. També tindran l'oportunitat de participar en qualsevol dels grups de suport a l'agricultura – per exemple , Composició, distribució, finances  etc, que els ajudarà a aprendre i entendre com s'executa un CSA.
 
Així mateix, Cloughjordan Community Farm organitza una sèrie d'esdeveniments durant tot l'any en els quals els voluntaris i voluntàries poden exercir papers principals.
 
Els voluntaris tindran una supervisió contínua, i només se'ls donarà tasques per a les que estiguin adequadament preparats. També se’ls proporcionarà una tutoria per tal de vetllar pel benestar i la integració del voluntari o voluntària.
 
Allotjament:
 
Els voluntaris s'allotjaran en una casa amb altres voluntaris. Cadascú comptarà amb la seva pròpia habitació i accés a les instal·lacions necessàries. Els voluntaris tindran accés als productes agrícoles, així com diners de butxaca que els permetrà comprar articles addicionals.
 
El fort sentiment de comunitat existent a Cloughjordan facilita la integració dels nous voluntaris i voluntàries, que a més comptaran amb una gran varietat d'activitats que tenen lloc al vespre (Aikido, Tai Chi, classes de llengua irlandesa, ceràmica, classes de música, clubs de lectura, així com nits de música tradicional irlandesa setmanals) . 

Més informació i sol·licitud:

Trobareu més informació en aquest document.

D'altra banda, si esteu interessats en aquest EVS, envieu el vostre currículum i la vostra carta de presentació a longterm@sci-cat.org abans del 3 de Desembre.