EVS a l’Oficina Internacional de l’SCI!

EVS a l’Oficina Internacional de l’SCI!

Portes temps vinculat a l'SCI-Catalunya i tens ganes de conèixer una mica més l'organització? Fa temps que et ronda pel cap fer un EVS? Et preocupa i t'indigna com la crisi econòmica actual està afectant als joves?L'Oficina Internacional del Servei Civil Internacional, situada a Ambers (Bèlgica), busca un EVS per a coordinar el projecte: EUR-rights: volunteers join the debate!.

EUR-rights: volunteers join the debate! és un projecte amb una durada de 12 mesos que té per objectiu la sensibilització dels i les joves sobre els seus drets com a ciutadans europeus, a la vegada que promou la ciutadania activa dels i les joves a través del voluntariat a Europa. El projecte posarà l'èmfasi en conscienciar als i les joves sobre la importància que té conèixer els seus drets per tal de combatre aquesta crisi econòmica i l'elevada taxa d'atur; al mateix tems que explicarà com el voluntariat pot ajudar als joves a adquirir habilitats, coneixements i obrir noves xarxes que poden aportar (treball) oportunitats, tot demostrant que el voluntariat també contribueix a una major tolerància i comprensió entre els ciutadans europeus.

Les tasques a realitzar són:

  • Donar suport a la coordinació de les diverses tasques de comunicació que tenen com a objectiu la sensibilització dels joves ciutadans europeus sobre els seus drets i sobre el voluntariat, a través de plataformes on-line i llocs web, xarxes socials, revistes electròniques, etc.
  • El voluntari/a també representarà a l'SCI externament en les reunions organitzades per altres xarxes de joves a Europa.
  • El voluntari/a treballarà en estreta col·laboració amb altres joves voluntaris de les branques de l'SCI i organitzacions associades ue també participen activament en el tema de la ciutadania activa dels joves (nacional i local) i els drets dels ciutadans.
  • El voluntari proporcionarà suport general a l'equip de l'oficina quan sigui necessari. Els membres de l'equip del Secretariat Internacional són coneguts per ser multitasques!

Quin és el perfil que busquen?

  • Un candidat d'entre 18 -30 anys d'un dels estats membres de la UE. 
  • Un candidat amb interès en temes com els drets, la ciutadania, el voluntariat i que estigui disposat a contribuir en la missió de l'SCI de promoure una cultura de pau.
  • Un candidat amb interès en les relacions públiques i la comunicació en una ONG internacional.
  • Un candidat amb experiència en l'ús dels mitjans socials com Facebook, Twitter, Vimeo, Flickr …
  • Un candidat amb bon domini de l'idioma anglès (parlat i escrit).

Més informació aquí.

Si estàs interessat envia'ns un mail amb el teu currículum i la carta de motivació voluntariat@sci-cat.org  abans del 4 d'Agost!