Èxit de la campanya “Què falta al teu pessebre” de les voluntàries per Palestina

Èxit de la campanya “Què falta al teu pessebre” de les voluntàries per Palestina

Aquest passat nadal el grup de voluntàries per Palestina de l'SCI han dut a terme una campanya de sensibilització per convertir els pessebres nadalencs en un acte solidari i crític en suport al poble palestí, demanant posar un soldadet de plàstic al pessebre i representar així el Betlem actual.

El mateix temps van instar a la ciutadania a enviar una fotografia del seu pessebre amb els soldats per penjar-ho a la xarxa i augmentar la incidència de la campanya

Per això han demanat . Suma’t-hi!Durant dos dies les voluntàries van repartir targetons informatius i soldadets de plàstic a la nadalenca Fira de Santa Llúcia demanant que cadascú posés un soldadet al seu pessebre per representar el Betlem actual i conscienciar així a la població del que passa als territoris palestins. Pots trobar més informació sobre la campanya aquí.

A més, les voluntàries han encetat un bloc on han penjat tota la informació de la campanya i les fotografies que han rebut dels pessebre amb soldats, fes-hi una ullada!

Visita el bloc
Visita la pàgina al Facebook
(Descarrega el targetó informatiu a la columna de la dreta)

El grup local de voluntàries de l'SCI va sorgir a partir d'un intercanvi de dones catalanes i palestines que va promoure l'SCI entre els anys 2008 i 2011. Si vols formar part del grup de voluntàries per Palestina de l'SCI Catalunya envia'ns un correu a comunicacio@sci-cat.org