Experiència en un training sobre benestar emocional i gestió de l’estrès

Experiència en un training sobre benestar emocional i gestió de l’estrès

Per Mateu, Cristina, Emma i Javier

The “Empowering Youth Workers: Building Resilience and Managing Stress” Training Course gathered 30 participants from 10 countries and 17 nationalities for the period 22-28.02.2024 in Poznań, Poland. The training is a part of the Stop. Reflect. Do Better project and is implemented by SCI Poland thanks to the co-funding by the European Union.

Mateu: Les meves expectatives eren altes, però, afortunadament, l’experiència amb SCI Poland va ser encara millor del que m’esperava. Al llarg dels set dies a Poznań, no només vaig aprendre moltíssim sobre el benestar personal i el tractament de l’estrès des d’un punt de vista científic i contrastat, sinó que també vaig poder conèixer persones meravelloses de molts països diferents que ben segur romandran a la meva memòria.

Cristina: Recordaré sempre l’experiència viscuda amb SCI Poland a Poznań. Vaig tenir l’oportunitat de compartir espai i intercanviar idees amb persones meravelloses de diferents nacionalitats. Gràcies a aquesta experiència he après tècniques de well-being que m’ajudaran en un futur i amb les quals espero poder ajudar a les persones del meu entorn. El càmping no va poder ser millor! Un entorn natural, al costat del llac Malta a la ciutat de Poznań, que oferia la possibilitat de fer moltes activitats. Realment vaig gaudir de l’experiència i em va fer créixer com a persona.

Emma: Em sento molt afortunada d’haver pogut viure aquesta experiència i haver conegut gent tan meravellosa. En un món complex i ple d’incerteses el benestar és fonamental en tots els seus aspectes i gràcies a tot el que he après podré implementar-lo en el meu dia a dia i ajudar a moltíssimes persones. Recomano molt participar en un projecte com aquest a tothom que vulgui sortir de la seva zona de confort, per conèixer-se una mica millor a si mateix i viure una increïble experiència!

Javier: A Polònia he viscut una de les experiències més boniques i enriquidores de la meva vida. Quan vaig veure l’anunci del projecte sabia que aquesta oportunitat era meva. Després d’anys lluitant amb problemes d’autoestima i benestar amb mi mateix, necessitava una bufada d’aire fresc. No només volia aprendre tècniques per millorar el meu benestar, sinó que a més, volia emportar-me tot aquest coneixement per ajudar a les meves classes com a professor. M’encanta ajudar els altres i confio que després d’aquest projecte el meu treball serà sens dubte de més qualitat. Gràcies a Gośka i Natalie per tota la feina feta i per compartir tots els seus coneixements i gràcies a SCI Catalunya per confiar en mi i haver-me permès aquest viatge.