Facebook i la Primavera Àrab, no et perdis el proper Social Fòrum!

Facebook i la Primavera Àrab, no et perdis el proper Social Fòrum!

De cara al debat, comptarem amb l'Ali Souai, voluntari tunisià del Club Culturel Ali Belhouan, que ens explicarà la seva experiència durant la primavera àrab.

El SoCIal Forum és un projecte, sorgit dels voluntaris de l'SCI, que té per objectiu crear un speaking club en anglès, obert a tothom, i centrat en temes socials i d'actualitat. La idea és passar un documental o una pel·lícula en anglès sobre temes socials, i a continuació generar un debat sobre el tema també en anglès. D'aquesta manera, es pot desenvolupar un doble aprenentatge lingüístic i social.

Aquest divendres us proposem com a tema de debat la primavera àrab, a través del documental How Facebook Changed the World – the story of the Arab Spring, la història de com va explosionar dins del món àrab una revolució protagonitazada, en part, per una nova generació que utilitza les noves tecnologies com a eines per enderrocar règims.

La projecció tindrà lloc aquest divendres 29 de Novembree, a les 19.30, a la vaqueria de l'SCI-Catalunya (C/ del carme, 95).

Us hi esperem a tots i totes!