Fes un voluntariat de llarga durada amb l’SCI!

Fes un voluntariat de llarga durada amb l’SCI!

Vols col·laborar amb un projecte transformador durant un període d'entre 3 a 12 mesos? Podràs trobar projectes a Europa, però també arreu del món!

Els projectes de llarga durada de l'SCI tenen l'afegit de que es tracta d'una experiència vivencial i transformadora que permet conèixer més profundament el projecte, el país i les persones amb qui es treballa. 

Des de l'SCI Catalunya oferim dos tipus de voluntariats de llarga durada:

European Voluntary Service Servei de voluntariat europeu (EVS)

El Servei de Voluntariat Europeu L'European Voluntary Service (EVS) és un projecte de voluntariat internacional subvencionat per la Unió Europea, on una organització, associació o projecte local acull una persona d’un altre país que durant uns mesos donarà suport a la seva tasca diària.

Un EVS es desenvolupa en un estat diferent al país de residència, la major part dels projectes tenen lloc en països de la UE, però també podem trobar-ne a altres països extracomunitaris.

Un voluntariat d’aquestes característiques aporta valor afegit a la col·lectivitat local i suposa una important experiència personal. Hi ha projectes d’àmbits molt diversos com la promoció del voluntariat, suport en campanyes pel medi ambient, l'animació d'infants, joves o gent gran… i normalment es desenvolupa entre 2 i 12 mesos.

L’SCI actua en aquest projecte com a entitat d’enviament i també com a entitat d’acollida.

Per a més informació, segueix aquest enllaç.

Long Term Volunteering (LTV)

El Voluntariat de Lllarga durada de l'SCI és una possibilitat per participar, estar a l'estranger d’1 a 12 mesos, treballant en un projecte de cooperació amb la branca de l'SCI i/o una contrapart afí al país d'acollida. El programa LTV és una oportunitat per conèixer un país i la seva gent d'una manera diferent. És una possibilitat de recolzar un projecte local realitzant un servei de voluntariat, i al mateix temps estar en contacte amb persones d'altres cultures.

És una experiència que permet conèixer a fons projectes locals i participar-hi com un membre més de la comunitat.

Per a més informació, pots consultar aquest enllaç