La Festa de la Sopa torna en format online!

La Festa de la Sopa torna en format online!

La 7a edició de la Festa de la Sopa es farà en format digital per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies actuals. Envia’ns el teu vídeo explicant i cuinant la teva recepta!

Un any més, des de l’SCI organitzem una nova edició de La Festa de la Sopa, que s’emmarca en el Festival Rava’ls. Aquest cop, però, amb un format completament nou per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies actuals. Enguany, l’esdeveniment es durà a terme en línia, ja que consistirà en un recopilatori de vídeos que ens permetran aprofundir en realitats culturals molt diverses. És per això, que us animem a gravar-vos explicant i cuinant la vostra recepta, que publicarem a la web el 5 de novembre. Tot i el canvi de format, res ens atura!

La festa de les sopes és un esdeveniment que proposa un espai d’intercanvi i coneixement d’altres cultures mitjançant la cuina. La sopa és un plat estès per tot el món que va intrínsecament lligat a la idea de compartir àpat amb un grup gran de gent amb ingredients diversos. Els festival de les sopes és un moviment estès arreu del món que proposa compartir l’espai públic amb l’excusa de cuinar un plat calent i alhora poder crear xarxa i enfortir els lligams entre les persones del barri.

Qui pot participar-hi?
 Persones, famílies, grups d’amics/gues, entitats, col·lectius…

Com es fa?
 Has d’inscriure la teva sopa en aquest formulari abans del 25 d’octubre!
 Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per tal de concretar com dur a terme la gravació del vídeo.

Quin suport oferim? 
Et facilitem una professional encarregada de gravar i editar els vídeos. Et recompensem el cost de comprar els ingredients fins a un màxim de 15€ per sopa (cal que guardeu els tiquets!)

Per a més informació contacta amb: camps@scicat.org